Nieuwsbrief Januari 2022

Beste mensen, waardevolle leden,

We zijn met z’n allen het nieuwe jaar ingestapt en hopen dat het beter zal gaan dan het afgelopen jaar, hoewel het politiek gezien weinig perspectiefvol is.

Wij zouden graag gewild hebben dat we meer publiciteit hadden kunnen genereren, maar de reguliere media loopt nog steeds aan de leiband van de politieke elite en keurt ons om die reden geen blik (en ook geen woord) waardig.

Vandaar dat we een flyer hebben laten ontwerpen, waarop een aantal standpunten op een aantrekkelijke wijze zijn weergegeven. Dit heeft echter wel een aardige hap uit ons budget genomen.

Willen we groeien (we móeten groeien) zullen we een financiële buffer moeten opbouwen. Dat kan alleen met veel meer leden.

Verder willen we meegeven dat we een aantal ‘ambassadeurs’ bereid hebben gevonden om hun naam en functie aan onze partij te linken. Zij willen onze beweging onder de aandacht brengen binnen hun netwerken en de meesten zijn bereid gevonden een stapeltje flyers her en der rond te delen, of ergens strategisch neer te leggen. 

Mocht jij ook in jouw omgeving flyers kunnen en willen verspreiden, laat het even weten. Als daarbij een geschat aantal wordt vermeld, wordt dat toegestuurd. 

Veel positiviteit en optimisme gewenst, namens De 1e Demokritische Volksbeweging,

Ik wil me graag voor De 1e Demokritische Volksbeweging gaan inzetten. Ik zou me beschikbaar willen stellen voor: